Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enginar ayıklamak

Rüyada enginar ayıklamak

Rüyada enginar ayıklamak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada enginar ayıklamak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada enginar ayıklamak mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada enginar dikmek hasta ve üzgün olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada enginar pişirdiğini görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, insanlara iyilik yapmaya delalet etmektedir.

Rüyada yeşil enginar görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada enginar dolması yemek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işarettir.

Rüyada enginar toplamak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada enginar bahçesi görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hayatının zorlaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada enginar soymak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments