Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaza niyetlenmek

Rüyada namaza niyetlenmek

Rüyada namaza niyetlenmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, aile içinde saadetinin artacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaza niyetlenmek gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada cuma namazına niyet etmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaza yanlış niyet etmek ticaret ehli olacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına inanılır.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya niyetlenmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, hem yeni yerler göreceğine alamet eder.

Rüyada namaza niyetlenmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada namaz için niyet etmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada namaza niyet etmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine inanılır.

Rüyada niyetli olmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments