Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin sesini duymak

Rüyada ünlü birinin sesini duymak

Rüyada ünlü birinin sesini duymak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, işlerin rast gideceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, işlerinin sarpa saracağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Rüyada ünlü birinin sesini duymak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ünlü ses sanatçısı görmek adının yayılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, bekarlar için evlenmeye işaret eder.

Rüyada ünlü birini öldüğünü duymak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birinin öldüğünü duymak kişinin her daim iyi anılacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada ölü babanın sesini duymak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sesini duymak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işarettir.

Rüyada ölen annenin sesini duymak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kilise çan sesi duymak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments