Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nakış yapmak

Rüyada nakış yapmak

Rüyada nakış yapmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada nakış yapmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, fazla sinirlenmeden önce, gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada nakış yapmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz nakış görmek kazancını arttıracağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada nakışlı elbise görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada nakışlı perde görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada nakış işlediğini görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulur.

Rüyada nakışlı yorgan görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, şansa, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nakışlı örtü görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nakış görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments