Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nakışlı örtü görmek

Rüyada nakışlı örtü görmek

Rüyada nakışlı örtü görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, nimetin çoğalacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nakışlı örtü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada nakışlı örtü görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nakış görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nakış işlediğini görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nakışlı görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada nakış yapmak işlerinin sarpa saracağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, atılan adımların zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada nakışlı yastık görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada nakışlı çorap görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Rüyada nakışlı perde görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments