Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nakış görmek

Rüyada nakış görmek

Rüyada nakış görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada nakış gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada nakışlı elbise giymek onu isyan noktasına getireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, daha fazla başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada nakışlı havlu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine alamet eder.

Rüyada işlenmiş nakış görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada nakışlı elbise görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nakış işlediğini görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına inanılır.

Rüyada nakış işlemek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nakış ipliği görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, iş yeri sahibi olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nakışlı yorgan görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments