Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nakışlı perde görmek

Rüyada nakışlı perde görmek

Rüyada nakışlı perde görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, beddua ve ah alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada nakışlı perde gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Rüyada nakışlı perde görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada nakış makinası görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nakışlı havlu görmek sevdiği birini kırmaya, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nakışlı yastık görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada nakışlı elbise giymek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Rüyada nakışlı yorgan görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nakış işlemek imkânlarının da genişleyeceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada nakış görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments