Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle soymak

Rüyada kelle soymak

Rüyada kelle soymak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, başarısız olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelle soymak gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Rüyada kelle soymak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık kellesi görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kelle kesildiğini görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Rüyada inek kellesi görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Rüyada çiğ kelle paça görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kelle pişirmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına inanılır.

Rüyada köpek kellesi görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan kellesi kesmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments