Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, işlerin aksayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde sabrınızın zorlanabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış patates soymak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada haşlanmış bozuk yumurta görmek işinden ekmeğinden olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yumurta haşlaması yemek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada bir sürü haşlanmış yumurta görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, çok hayırlı insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada haşlama yumurta yemek hayırlı işlere girileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış yumurta görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments