Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu bir evlilik yapmak

Rüyada mutlu bir evlilik yapmak

Rüyada mutlu bir evlilik yapmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, lüks, konfor içinde olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada mutlu bir evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada mutlu bir evlilik yapmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Rüyada mutlu bir evlilik görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada mutlu evlilik görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işarettir.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments