Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada mutlu evlilik görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada mutlu bir evlilik görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet eder.

Rüyada mutlu bir evlilik yapmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle mutlu olmak masrafların altında kalacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanızı mutlu görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle çok mutlu olmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada gülmek mutlu olmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments