Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu evlilik görmek

Rüyada mutlu evlilik görmek

Rüyada mutlu evlilik görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, mutsuz olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada mutlu evlilik gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Rüyada mutlu bir evlilik yaptığını görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada mutlu bir evlilik görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mutlu evlilik görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulur.

Rüyada mutlu bir evlilik yapmak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, işinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek mutlu olmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini mutlu görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yaralarına da merhem olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işarettir.

Rüyada mutlu insanlar görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, isteklerine kulak vereceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Rüyada mutlu bi çift görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments