Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunu eline almak

Rüyada muhabbet kuşunu eline almak

Rüyada muhabbet kuşunu eline almak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu eline almak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşu eline almak rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına delalettir.

Rüyada elinde muhabbet kuşu görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, kazancı arttıracağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu eline almak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşun doğurduğunu görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gönül kapılarının açılacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli muhabbet kuşları görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments