Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu ve balık görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve balık görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve balık görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve balık gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Rüyada muhabbet kuşu ve balık görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada iki tane muhabbet kuşu görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu sevmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, sürekli tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments