Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, başarılarının devamlı olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, dini inançların güçleneceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını gördüyseniz:

  • Kontrolünüzün dışında gelişen olaylar bazı konularda format değişikliği yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşun ısırdığını görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalettir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşları görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak gelişim içine girileceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuş tutmak gayrimenkul sahibi olunacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments