Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşun ısırdığını görmek

Rüyada muhabbet kuşun ısırdığını görmek

Rüyada muhabbet kuşun ısırdığını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, kişinin kazancının artacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, gelirinin sürekli olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşun ısırdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşun ısırdığını görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sosyal konumunun değişeceğine, bazı engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuş yavruları görmek en doğru şekilde öğreneceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift muhabbet kuşu görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu eline almak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen muhabbet kuşunu görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kesmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments