Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, iş ve mekan değiştireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, işinde de hep başarılı olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak dertlerin biteceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hastalanacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments