Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, işinde yükseleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine inanılır.

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kötü bir habere veya tehlikeye işarettir.

Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalettir.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı muhabbet kuşları görmek üzüleceğine, yıpranacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, aile hayatında sevinileceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments