Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, ana baba dualarının alınacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşları yakalamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına delalettir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına delalettir.

Rüyada evde muhabbet kuşu yakalamak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments