Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, karşılıksız bırakmayacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak gördüyseniz:

  • Sizden istenecek şeyler ilk bakışta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak hayatının zaferlerle dolacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu çiftleşmesi görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments