Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunu beslemek

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, huzurunu kaybedeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Rüyada muhabbet kuşları beslemek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, borçların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu beslemek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu almak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin ve muhabbet kuşu görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hem çok mutlu olacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına işarettir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments