Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu beslemek

Rüyada muhabbet kuşu beslemek

Rüyada muhabbet kuşu beslemek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, az çalışarak çok gezeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu beslemek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Rüyada muhabbet kuşları beslemek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu beslemek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru muhabbet kuşları görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı muhabbet kuşu yakalamak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments