Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu almak

Rüyada muhabbet kuşu almak

Rüyada muhabbet kuşu almak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu almak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Rüyada yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada yavru muhabbet kuşu görmek rahatsızlık vereceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada dişi muhabbet kuşu görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı muhabbet kuşu görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek hayırlı günlerin geleceğine, imkânların günden güne azalacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments