Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunun öttüğünü görmek

Rüyada muhabbet kuşunun öttüğünü görmek

Rüyada muhabbet kuşunun öttüğünü görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, şöhret elde edeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunun öttüğünü gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Rüyada muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sarsılacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu öldürmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde muhabbet kuşu yakalamak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuş tutmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada erkek muhabbet kuşu görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu sevmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments