Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, borcunun kalmayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası gördüyseniz:

  • Dostlarınıza gereğinden çok ikramda bulunabilir, bir yerde oturuldugu zaman hesabı üstlenebilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuş yumurtası görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, imkânlarının azalacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve yumurtası görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu eline almak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşun ısırdığını görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sermayenin harcandığına değeceğine inanılır.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments