Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuş yumurtası görmek

Rüyada muhabbet kuş yumurtası görmek

Rüyada muhabbet kuş yumurtası görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuş yumurtası gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, gönlünce harcama yapmasına, kötü kişilere yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuş yumurtası görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu ve yumurtası görmek işyerini kapatacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu tuttuğunu görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuş tutmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına tabir olunur.

Rüyada renkli muhabbet kuşu görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kazancının günden güne çok artacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kar sağlayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments