Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu eline almak

Rüyada muhabbet kuşu eline almak

Rüyada muhabbet kuşu eline almak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, ona kavuşacağına, işlerinin azalacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu eline almak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada elinde muhabbet kuşu görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak büyük miktarlarda para kazanılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu eline almak duaların kabul olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu eline almak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu almak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalet eder.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek malvarlığının artacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, özel muamele göreceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments