Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürden azar işitmek

Rüyada müdürden azar işitmek

Rüyada müdürden azar işitmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdürden azar işitmek gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Rüyada müdürden azar işitmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada müdüründen azar işitmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada annesinden azar işitmek göğüs germek zorunda kalınacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynanadan azar işitmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada babadan azar işitmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Rüyada evliyadan azar işitmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada komutandan azar işitmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada azar işitmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments