Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürü dövmek

Rüyada müdürü dövmek

Rüyada müdürü dövmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, terfi alacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada müdürü dövmek gördüyseniz:

  • Olan biten değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor.

Rüyada müdür dövmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürünü dövmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul müdürünü dövmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürü dövmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, saygınlığını yitireceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine delalettir.

Rüyada müdüre kahve yapmak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski müdürleri görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürünü görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yardımın alınacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada müdürüyle tartışmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments