Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünü dövmek

Rüyada müdürünü dövmek

Rüyada müdürünü dövmek işinin gücünün hep rast gideceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Rüyada müdürünü dövmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada müdür dövmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada müdürünü dövmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada müdürü dövmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul müdürünü dövmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada banka genel müdürü görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir yere müdür olmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdürle telefonda konuşmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, tatsız haberlerin alınacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada şube müdürünü görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments