Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdür dövmek

Rüyada müdür dövmek

Rüyada müdür dövmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, ihanete uğrayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kıtlığın meydana geleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdür dövmek gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada müdürü dövmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine tabir olunur.

Rüyada okul müdürünü dövmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, tutulan yolun isabetli olacağına delalettir.

Rüyada müdürünü dövmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdür dövmek geç de olsa huzura erileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski iş müdürünü görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürle yemek yemek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments