Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla kucaklaşmak

Rüyada bir kadınla kucaklaşmak

Rüyada bir kadınla kucaklaşmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, memur ise terfi edeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, onları okula göndereceğine delalet eder.

Rüyada bir kadınla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Rüyada bir kadınla kucaklaşmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla kucaklaşmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada sarılıp kucaklaşmak zaferler kazanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşle kucaklaşmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanıyla kucaklaşmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birisiyle kucaklaşmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada ölü insanla kucaklaşmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Rüyada ölen biriyle kucaklaşmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments