Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdüre yemek vermek

Rüyada müdüre yemek vermek

Rüyada müdüre yemek vermek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada müdüre yemek vermek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada müdüre yemek vermek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürle yemek yemek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kişinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürden fırça yemek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürle yemek yemek gıybet edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada müdüründen tokat yemek hayallerini sürekli erteleyeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürden tokat yemek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada müdürüne aşık olmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada eski okul müdürü görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, zararların üst üste geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments