Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünün işten çıkarıldığını görmek

Rüyada müdürünün işten çıkarıldığını görmek

Rüyada müdürünün işten çıkarıldığını görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada müdürünün işten çıkarıldığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi maddi açıdan da ele almanız gerekebilir.

Rüyada müdürünün işten çıkarıldığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada müdürünün işten ayrıldığını görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine tabir olunur.

Rüyada işten çıkarıldığı için ağlamak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin işten çıkarıldığını görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada işten çıkarılacağını öğrenmek bunun farkına varacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada işten çıkarılacağını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının işten çıkarıldığını görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, vaaz ve nasihate alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments