Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürden hediye almak

Rüyada müdürden hediye almak

Rüyada müdürden hediye almak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada müdürden hediye almak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada müdürden hediye almak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada müdürle telefonda konuşmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, onlara doyasıya sarılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski işyeri müdürünü görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına inanılır.

Rüyada müdürle kucaklaşmak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, daha çok çalışılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada erkek müdür görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada personel müdürü görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına delalettir.

Rüyada müdürünü öpmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalettir.

Rüyada müdürünün kızdığını görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments