Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal müdürü görmek

Rüyada mal müdürü görmek

Rüyada mal müdürü görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada mal müdürü gördüyseniz:

  • Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.

Rüyada mal müdürü görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Rüyada satılan malı geri almak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, umutlarının söneceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada malının yandığını görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, günaha gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mal edinmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalettir.

Rüyada mal satmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada mal mülk görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada malını satmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada mal eti görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments