Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keşkek görmek

Rüyada keşkek görmek

Rüyada keşkek görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çabalarının boşa çıkacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatların elden kaçacağına yorulur.

Rüyada keşkek gördüyseniz:

  • Belli plan, düzenleme veya aktiviteler başlıklarında köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz.

Rüyada aşure keşkek görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada keşkek görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına inanılır.

Rüyada keşkek pişirdiğini görmek makam ve rütbe edineceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada keşkek dövmek zafer ve bol kazanç getireceğine, dileklerin yerine geleceğine, maddi gücünün azalacağına delalet eder.

Rüyada keşkek çorbası görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Rüyada keşkek almak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş keşkek görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada keşkeklik buğday görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments