Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keşkek yediğini görmek

Rüyada keşkek yediğini görmek

Rüyada keşkek yediğini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Rüyada keşkek yediğini gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Rüyada keşkek yediğini görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, iyilik bulacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Rüyada keşkek görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada keşkeklik buğday görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine inanılır.

Rüyada aşure keşkek görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine rivayet eder.

Rüyada keşkek çorbası görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada keşkek almak helal kazanç elde edeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada keşkek pişirdiğini görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, malının ve kazancının tam olacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş keşkek görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hedeflerine yaklaşacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments