Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keşkeklik buğday görmek

Rüyada keşkeklik buğday görmek

Rüyada keşkeklik buğday görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada keşkeklik buğday gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Rüyada keşkeklik buğday görmek ticarette öne geçeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keşkek pişirdiğini görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ferahlık veren sözler duymaya, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine alamet eder.

Rüyada keşkek görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keşkek yediğini görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, işinin ehli olacağına, prestij kaybı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada keşkek çorbası görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına tabir olunur.

Rüyada keşkek dövmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş keşkek görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada keşkek almak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments