Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keşkek almak

Rüyada keşkek almak

Rüyada keşkek almak güçten düşeceğine, yorulacağına, ağız tadından olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, onu borçtan kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada keşkek almak gördüyseniz:

  • Belli bir durumu, iş birliğini ya da çalışmayı dikkatle ele almalısınız.

Rüyada keşkek almak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş keşkek görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada keşkek çorbası görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada keşkek görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada keşkeklik buğday görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada keşkek pişirdiğini görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keşkek yediğini görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure keşkek görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments