Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir zat görmek

Rüyada iyi bir zat görmek

Rüyada iyi bir zat görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iyi bir zat gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Rüyada iyi bir zat görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalettir.

Rüyada önemli zat görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhterem bir zat görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir zatı görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada mubarek bir zat görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada büyük zat mezarı görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada veli zat görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada önemli bir zat görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments