Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motor sahibi olmak

Rüyada motor sahibi olmak

Rüyada motor sahibi olmak ruh sağlığının bozulacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada motor sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işleri sizin için daha da zor hale getirmeden sorumluluklarınızı yerine getirin.

Rüyada motor sahibi olmak ister istemez başının belaya gireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada motor görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil motor görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Rüyada deniz motoruna binmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına alamet eder.

Rüyada motora binip gitmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada motordan kaçmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, kısmetinin hep açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada motor kullanmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan motor görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments