Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun motoru görmek

Rüyada odun motoru görmek

Rüyada odun motoru görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada odun motoru gördüyseniz:

  • İnsanların sevgisini kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada motorla odun kesmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işarettir.

Rüyada odun motoru görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada motorla yarışmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına tabir olunur.

Rüyada motorunun çalındığını görmek nitelik ve farklılık geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Rüyada motor satın almak borçları varsa ödeyeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, üzgün ve karamsar olacağına işaret eder.

Rüyada birinin motora bindiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada motorlu polis görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada motorla gezdiğini görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments