Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten toka almak

Rüyada bir erkekten toka almak

Rüyada bir erkekten toka almak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına yorulur.

Rüyada bir erkekten toka almak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada bir erkekten toka almak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına delalet eder.

Rüyada siyah saç tokası görmek itibar göreceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç tel toka takmak yepyeni biri haline geleceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil toka görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı saç tokası görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı toka görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada toka satın aldığını görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işarettir.

Rüyada kahverengi toka görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Sevdiğim baba mavitaşlı toka veriyo sonra yüzük veriyo va elimi tutuyo bırakmıyo