Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taç toka görmek

Rüyada taç toka görmek

Rüyada taç toka görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, işinde çok ilerleyeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, önemli işlere imza atacağına, ne yapacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza inanılır.

Rüyada taç toka gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya istikrarsız kişiler nedeniyle işlerinizi ihmal etmeyin.

Rüyada taç toka takmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına yorulur.

Rüyada taç toka görmek imkânların günden güne azalacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine rivayet eder.

Rüyada toka taç görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada elmas taç takmak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada başına gelin tacı takmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, problemlere çözüm bulunacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçeklerden taç görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve taç görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada altından taç görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments