Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor terlik almak

Rüyada mor terlik almak

Rüyada mor terlik almak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına rivayet eder.

Rüyada mor terlik almak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabilir veya doğruluklarının farkına varmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada mor terlik almak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, sağlığının da yerine geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor terlik görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret eder.

Rüyada mor terlik giymek canının sağ olacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalettir.

Rüyada yırtık terlikle yürümek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasına terlik vermek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet terliği görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına yorulur.

Rüyada tahta terlik giymek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada birçok terlik görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments