Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor terlik görmek

Rüyada mor terlik görmek

Rüyada mor terlik görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor terlik gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Rüyada mor terlik giymek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor terlik görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor terlik almak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalet eder.

Rüyada krem rengi terlik görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada denizde terlik görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terlik kaybettiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada terlikle dolaşmak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına delalet eder.

Rüyada terliklerini çıkarmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments