Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına terlik vermek

Rüyada başkasına terlik vermek

Rüyada başkasına terlik vermek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına terlik vermek gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada terlik görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada güzel terlik giymek maddi ve manevi olarak sevineceğine, üzüntülerinin biteceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına tabir olunur.

Rüyada okula terlikle gitmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sıhhat kazanacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, durumunuzun iyileşeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına tabir olunur.

Rüyada kapının önünde terlik görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, hanenizde bolluk olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada terliğin eşini bulamamak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hem itibar edineceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulur.

Rüyada terlik tekini kaybetmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tokyo terlik görmek geleceğine bakacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments