Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına şal takmak

Rüyada başına şal takmak

Rüyada başına şal takmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, aksiliklerin aşılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada başına şal takmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada başına şal takmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başa şal takmak sorunların günden güne daha da artacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına siyah şal takmak güçten düşeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başa şal örtmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada başına şal örtmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, dileklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada şal takmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil şal takmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada mor şal takmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments