Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk kolye görmek

Rüyada mavi renk kolye görmek

Rüyada mavi renk kolye görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, tövbe etmeden vefata, ailesinin de büyük olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk kolye gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Rüyada mavi renk kolye görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, çirkin amellere rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte kolye görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kolye takmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek hastalıktan şifa bulmaya, hasret giderileceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada mavi kolye hediye almak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Rüyada mavi kolye görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments